ALLES IS LOGISCH

Beusbergen 18

7475DN Markelo

PRIVACY STATEMENT

 

Om je te helpen komen waar je wilt zijn,

maak ik gebruik van de volgende methodieken:

 

Ik, Emil Mangelsdorf, gevestigd aan Beusbergen 18,7475 DN Markelo, ben verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
http://www.mangelsdorf.nl
Beusbergen 18, 7475 DN Markelo
+31 547 371 293

Ik verwerk persoonsgegevens van personen die gebruik maken van mijn diensten en/of zich aangemeld hebben voor mijn nieuwsbrief.

De persoonsgegevens die ik verwerk zijn
- voor- en achternaam
- e-mailadres
– telefoonnummer

Ik verwerk deze gegevens om
- mijn nieuwsbrief en/of blog te kunnen verzenden,
- om een cliënt te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren
- of om cliënten te informeren over wijzigingen van diensten en producten.

Geautomatiseerde besluitvorming is bij mij niet van toepassing.

Ik maak gebruik van de volgende computerprogramma's of -systemen:
- Google
- WIX website en shoutout

Persoonsgegevens bewaar ik zolang ik operationeel ben. Ik verkoop ze niet aan derden en zal ze uitsluitend aan anderen verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van mijn overeenkomst met een cliënt of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.  
 
Wie zich heeft ingeschreven voor mijn nieuwsbrief kan zich altijd per omgaande uitschrijven door op de link 'uitschrijven' in de nieuwsbrief te klikken. Ook is het mogelijk mij via info@mangelsdorf.nl of persoonlijk te vragen om jouw gegevens te verwijderen van de mailinglijst.

Je hebt de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons