WERKWIJZE THERAPEUTISCH WERK

 

Ik hoef niet zozeer te weten 'waarom',
maar ben veel meer geïnteresseerd in het 'waar naartoe'.

 

Ik begeleid mensen door heel goed naar ze te luisteren, ze te helpen hun problemen in kaart te brengen en samen een nieuwe weg te zoeken. 'Problemen inventariseren' en 'doel bepalen' gebeurt tijdens het eerste consult.
Omdat een en ander altijd even moet bezinken plannen we de volgende afspraak veertien dagen later. Dan gaan we 'aan het werk'. We praten over inzichten en overtuigingen en over hoe je de wereld op een andere manier zou kunnen bekijken. Dat wordt doorgaans als bijzonder aangenaam ervaren, want daarmee worden mogelijkheden gecreëerd waar voorheen geen uitweg werd gezien. Ik geef huiswerk mee voor thuis en drie weken later zien we elkaar weer en hoor ik hoe het is gegaan.
Tussen de daaropvolgende sessies zit doorgaans drie tot vier weken. Hoewel het mijn intentie is mensen slechts voor korte tijd in de praktijk te houden (meestal drie tot zes maanden), komt het regelmatig voor dat men graag nog eens terugkomt om 'even bij te praten'. Of er dient zich een nieuwe 'uitdaging' aan om mee aan de slag te gaan...

​​​TARIEVEN CONSULT

De kosten van een consult bedragen 85 euro.
Genoemde tarieven zijn inclusief BTW.

De kosten worden niet vergoed door een zorgverzekeraar.

AURAFOTOGRAFIE


Naast dit therapeutische werk maak ik aurafoto's: foto's van de kring van licht die ieder mens omgeeft. De manier waarop wij in het leven staan, wat we denken, voelen en doen, onze (onbewuste) waarnemingen en onze gezondheid vormen de kleuren van ons aurakleurenpalet.  Aurafoto's maken is vooral leuk. Veel mensen komen er dan ook regelmatig voor terug, gewoon om te zien hoe hun aura er op dat moment uitziet. De foto en de uitleg die ik daarbij meegeef worden als 'interessant' ervaren, maar men komt eigenlijk voor mijn persoonlijke, mondelinge uitleg. Die schijnt treffend te zijn.

TARIEF AURA-CHAKRAREADING

De prijs voor een aura-chakrareading is 30 euro.
Dat is incl. het boekje en de persoonlijke uitleg.

ALLES IS LOGISCH

Beusbergen 18

7475DN Markelo